Een evenement als dit kan niet slagen zonder de steun van onze partners.

Gemeente Kalmthout

Als organisator stellen wij ons vaker de vraag: kan dit soort evenement ook elders georganiseerd worden en zou het even aantrekkelijk kunnen zijn? Kalmthout beschikt natuurlijk over een uniek gebied met de Kalmthoutse Heide, maar het is toch ook de uiterst fijne en constructieve samenwerking met de gemeente Kalmthout die heel veel mogelijk maakt. En daarom wensen wij hen hier nogmaals te bedanken voor vlotte samenwerking!

Sportdienst Kalmthout

Kalmthout is een sportieve gemeente en sportieve initiatieven worden er ruim ondersteund. Dit uit zich niet enkel in de aanleg van sportpark Heikant of de vernieuwingen van de bestaande sportinfrastructuur, maar ook door het logistiek ondersteunen van initiatieven als onze Trailrun. Bedankt aan de medewerkers van de sportdienst van Kalmthout voor de succesvolle partnership die we samen hebben uitgebouwd!

Agentschap Natuur en Bos

Het Agentschap voor Natuur en Bos, afgekort als ANB, is een agentschap van de Vlaamse overheid dat ijvert voor het behoud, de bescherming en de ontwikkeling van natuurgebieden, bossen en parken in Vlaanderen.

Wij streven ernaar om met onze Trailrun een zero waste policy na te streven (herbruikbare bekers, deelnemers sensibiliseren,…) en het is dankzij het vertrouwen van het Agentschap voor Natuur en Bos dat wij onze doel kunnen halen.

Agentschap voor Natuur en Bos |